Despre BAR

Conceptul de Rent a Bar a fost preluat din America, cu toate acestea, putine firme de organizare evenimente ofera acest serviciu. Echipa bufete.ro ofera acest pachet de servicii tuturor clientilor sai. Produsul consta intr-un bar mobil, cu nici o dotare in minus fata de un bar normal de club sau restaurant. Acest serviciu se preteaza oricarui tip de eveniment, aducand un plus de diversitate, profesionalism si culoare in evenimentul pe care il organizam, indiferent ca e party sau business, nunta sau petrecere in aer liber. Desigur, totul va fi preparat de barmani profesionisti, care vor face si un spectacol pe masura. Avand toate dotarile necesare de la partea tehnica si utilare pana la gheata carbonica si artificii, vom oferi servicii de 5 stele in orice locatie veti alege pentru eveniment.

Suntem pregatiti cu echipa si logistica pentru orice tip de eveniment, poate singurii care pot aduce un COFFEE BAR in cadrul evenimentului Dumneavoastra. Puteti opta pentru baruri clasice, cu bauturi si cocktailuri. pentru baruri specializate pe bauturi calde, pentru baruri specializate in prepararea cafelei, pentru bio baruri sau puteti opta pentru un bar combinat.  Va invitam sa consultati meniurile expuse in cadrul categoriei.

De asemenea, completam serviciul prin oferirea unei consilieri de specialitate, pentru a putea alege ceea ce vi se potriveste. Vom alcatui impreuna un meniu pentru evenimentul Dumneavoastra. vom tehnoredacta meniul pentru invitati si vom alcatui o lista cu bauturile si ingredientele necesare.

Astfel vom indeplini toti pasii necesari pentru a asigura succesul : CONCEPT – PREPARARE – SERVIRE.

Da CLICK pentru a vizita si paginilie Bufete sudeze   Buchete Fructe   Oferta Nunta

tags:

bar, cocktail bar, cocktail bar constanta, bar mobil, bar mobil constanta, bar evenimente, rent a bar, rent a bar constanta, cocktail, barman, bautura evenimente, bautura nunti, cocktailuri, organizare evenimente, catering evenimente, long drinks, cocktailuri cu alcool, punchuri, martini’s, caipi’s, soft drinks, aperitive, digestive, limonade, lichioruri, spirits, energy drinks, frape’s, shake’s, sampanie, sangria, fine tabaco & cigars, cocktail bar nunta, bar nunta constanta, barman nunta constanta, cocktail nunta, cocktail nunta constanta