Nunta Golden Palace Ballroom Mamaia 13.10.2012

Una dintre cele mai deosebite nunti la care am fost invitati, cu o atmosfera calda si prietenoasa. O pereche de miri superbi, carora nu le-a lipsit zambetul pe tot parcursul nuntii, iar nasii pe masura, tineri, veseli si energici. Va multumim tuturor pe aceasta cale ca ati ales serviciile Bufete.ro.

Un punct forte al acestei nunti a fost reprezentat de formatia Feelings din Bacau, poate cea mai buna formatia pe care am vazut-o de cand organizam nunti. Tineri, plini de energie, un show de exceptie.

Pentru acest eveniment, echipa Bufete.ro a participat in cadrul organizarii cu bufet de fructe, doua hostesse, doua masini de gheata carbonica (fum greu), artificii pentru dansul mirilor, lumini arhitecturale si artificii pentru tort.

Am promis mirilor ca vor dansa valsul pe nori. Speram ca ne-a iesit.

Punctele de rezistenta ale bufetului de fructe a fost reprezentat de smochine, carambola, kaki, mango, si foarte, foarte mult ananas. Va prezentam in continuare cateva imagini si un clip.

bufet fructe,bufet fructe constanta.artificii nunta constanta.jerbe scena constanta.gheata carbonica,gheata carbonica constanta.masina fum greu constanta,hostess constanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>